Alt 1

Förrätt
Klassisk toastskagen med handskalade räkor, toppad med löjrom, dill, citron

Varmrätt
Vitlöksmarinerad fläskfilé med tryffelsky, potatiskaka, brynta rotfrukter toppad med friterad purjolök.

Dessert
Espressopannacotta med hallonsås och daimkross

325kr/p

Alt 2

Förrätt
Kall fylld crepes, fylls med kallrökt lax, äggröra, creme fraiche och dill, servars på salladsbädd toppad med hovmästaresås

Varmrätt
Helstekt oxfilé serveras med krämig potatisgratäng, smält vitlökssmör, skogschampinjoner och haricoverts.

Dessert
Vit chokladmousse med passionsfrukt och citron toppas med krossad mörk choklad och hallon

425kr/p

alt 3 vegetariskt

Förrätt
Kantarellsoppa smaksatt med timjan och vitlök, serveras med ett lök-dillbröd

Varmrätt
Rostad
mandelpotatis med bakad blomkål serveras med sotad lökcrème

Dessert
Kanelkokta rabarber med kardemummamaräng och knäcksmulor
295kr/p